Ontmoet ons team

Image

Samen met een team van 35 deskundige, diverse, enthousiaste en gepassioneerde collega’s werken wij met veel plezier op de Anne Frank school. Wij zijn aangesloten bij Stichting Leerkracht en werken samen aan nóg beter onderwijs binnen onze school. We verbeteren elke dag ons onderwijs met elkaar. Dat doen wij door bij elkaar in de klassen te kijken, gezamenlijk lessen te ontwerpen en uiteraard ook samen onze successen te vieren.

Ook bij ons komen werken? Kijk dan bij onze vacatures

Kleuterleerkrachten

 Directie en intern begeleiders

Vakleerkrachten

Onderwijsondersteuners

Professionals met expertise

Image

Ons (vaste) team bestaat uit professionals met een grote expertise op het gebied van leren, ontwikkeling, gedrag, didactiek en hoogbegaafdheid. Wij bieden opleidingsplekken voor stagiair(e)s en omscholers. Dat kan gaat om korte snuffelstages, beroepsoriënterende stages en stages voor leraren in opleiding.

Image

Fijne werkomgeving

Wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek van 2021, 2022,2023 én 2024! Dat betekent dat onze school een plek is waar het werkgeluk het hoogste is. We streven niet alleen naar een fijne, prettige en veilige plek voor onze leerlingen, maar ook voor onze collega’s. Het team van Anne Frank zet zich dagelijks in om de kinderen het best passende onderwijs te bieden dat zij verdienen.

Werken in ons team? Laat het ons weten.

Snel naar

Image
Creatieve les

Vakanties & vrije dagen

Alle vakanties, vrije dagen en studiedagen gedurende dit schooljaar op een rij? Ga direct naar het overzicht.
Leerling op de fiets

Onze schoolgids

Alles wat u als ouder/verzorger wilt weten staat in onze schoolgids. Lees deze rustig door en vragen zien we graag tegemoet. Bekijk de schoolgids.

Image

Aanmelden nieuwe leerling

Uw kind aanmelden als leerling op Anne Frank school? Welkom! Via de volgende link kun je de aanmelding in gang zetten. Naar de aanmeldformulier.