Onze ouders

Image

Het allerbeste voor uw kind,
realiseren we samen

Image

Vanzelfsprekend wil elke ouder het allerbeste onderwijs voor zijn of haar kind. Als school hebben wij de verantwoordelijkheid daarvoor te zorgen. We doen dit uiteraard in overleg met jou als ouder. Communicatie is daarbij essentieel. Als er thuis of in de klas iets speelt vinden we het van belang om dit met elkaar te bespreken. Met respect voor, en vertrouwen in elkaar. We hebben als school en ouders een gezamenlijke taak: de zorg voor de ontwikkeling van de leerling. We doen het samen.


Ieder jaar hebben we meerdere vaste gespreksmomenten waarin we de ontwikkeling van het kind bespreken. Maar als de situatie vraagt om een tussentijdsgesprek vinden we het vanzelfsprekend om hiervoor een afspraak te maken.

Betrokken ouders

Image

Niet alleen het contact tussen ons als school en de ouders vinden wij belangrijk, we werken ook graag samen. We betrekken ouders bij het organiseren van uitjes, schoolreizen, crea middagen en evenementen. Binnen het thematisch werken is het een waardevolle toevoeging als ouders vanuit hun eigen expertise een gastles komen geven.

Snel naar

Image
Creatieve les

Vakanties & vrije dagen

Alle vakanties, vrije dagen en studiedagen gedurende dit schooljaar op een rij? Ga direct naar het overzicht.
Leerling op de fiets

Onze schoolgids

Alles wat u als ouder/verzorger wilt weten staat in onze schoolgids. Lees deze rustig door en vragen zien we graag tegemoet. Bekijk de schoolgids.

Image

Aanmelden nieuwe leerling

Uw kind aanmelden als leerling op Anne Frank school? Welkom! Via de volgende link kun je de aanmelding in gang zetten. Naar de aanmeldformulier.