Onze school

Image

OBS Anne frank

Image
Open, warm, betrokken, innovatief, veel omvattend en uniek… welkom op openbare basisschool Anne Frank. Bij ons is ieder kind van harte welkom. In onze 8 ‘reguliere’ groepen bieden wij basisonderwijs. Op onze Nova afdeling geven wij in drie combinatiegroepen voltijd onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Ieder kind is uniek en heeft passend onderwijs nodig. Daar staan wij voor en daar zetten wij ons met een deskundig en enthousiast team dagelijks voor in. Onze school is de plek waar kinderen groeien en bloeien.
Lees meer over onze school

Ons inspirerende en betrokken team

Image

De ontwikkeling van leerlingen staat bij ons centraal. Onze collega’s zijn naast leerkracht ook coach, begeleider, volger, ontwerper, organisator en inspirator. Zij vormen de spin in het web van ons onderwijs en zijn het eerste aanspreekpunt voor ouders en kinderen. Daarnaast bestaat ons team uit een directeur, een coördinator Nova, intern begeleiders, conciërge, administratieve kracht, en vakleerkrachten.

Ontmoet ons team

Het beste onderwijs voor het kind

Image

Iedere ouder wil voor zijn of haar kind het allerbeste onderwijs. Als school is het onze taak om daarvoor te zorgen. Bij OBS Anne Frank doen wij dit graag in overleg. Een goede relatie met ouders en/of verzorgers is voor ons heel belangrijk. Communicatie is daarbij het key. Als er thuis of in de klas iets speelt dan bespreken we dit met elkaar. Waarbij respect voor, en vertrouwen in elkaar centraal staan.

Meer informatie voor ouders

School voor hoogbegaafden in Leiden

Image
Al ruim 12 jaar bieden wij bij OBS Anne Frank onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Ons Nova onderwijs is een speciale uitdagende vorm van onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen erachter komen waar hun kwaliteiten liggen. Wij stimuleren het om deze kwaliteiten te ontwikkelen en te gebruiken. Naast taal- en rekenvakken bieden wij ook extra vakken zoals: Chinees, schaken, filosofie, muziek, techniek & science, leren-leren, Novatijd en ICT.
Meer weten over Nova onderwijs?
Image

Tot snel bij ons op school

Een rondleiding door onze school? Wij laten het graag aan je zien. Even kennismaken of benieuwd naar meer informatie over ons (Nova) onderwijs? We vertellen het graag.

ImageImage

Snel naar

Image
Image

Vakanties & vrije dagen

Alle vakanties, vrije dagen en studiedagen gedurende dit schooljaar op een rij? Ga direct naar het overzicht.

Image

Onze schoolgids

Alles wat je als ouder/verzorger wilt weten vind je in onze schoolgids. Lees deze rustig door en vragen zien we graag tegemoet. Bekijk de schoolgids.

Image

Aanmelden nieuwe leerling

Jouw kind aanmelden als leerling op Anne Frank school? Welkom! Via de volgende link kun je de aanmelding in gang zetten.
Naar het aanmeldformulier.