Buitenschoolse opvang

Image
Spelend kind

Welkom bij BLOS kinderopvang

Bij BLOS kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang is het elke dag een avontuur. Spelend ontdekken kinderen wie zij zijn en wat zij in zich hebben. We willen kinderen écht iets leren over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen ontstaan er nieuwe vriendschappen. In een vertrouwde omgeving groeien kinderen vol zelfvertrouwen in hun eigen tempo.

BLOS BSO-kinderopvang is gevestigd in basisschool Anne Frank waardoor uw kind na schooltijd kan deelnemen aan uitdagende leeftijdsgerichte activiteiten. Zodra de schoolbel gaat, lopen de kinderen er gemakkelijk naartoe. De jongste kinderen worden door pedagogisch medewerkers opgehaald uit de klas.

Schoolplein Anne Frank Leiden

Diverse activiteiten

Image

Buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte op de Anne Frank school is er nog meer te beleven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd gericht op sporten, bewegen, techniek, natuur en theater. Ook wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal en het schoolplein. De locatie is op een steenworp afstand van het Stevenspark waar onder andere een voetbalveld, tennismuur, skateboardlaan en een dierenweide is, daar maken wij als BSO ook graag gebruik van.

Twee leerlingen maken huiswerk

Benieuwd naar meer?

Image

Benieuwd naar BLOS BSO Zuster Meijboomstraat? U kunt gerust een vrijblijvende rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven via het inschrijfformulier. Heeft u vragen? Neem een kijkje op de website van BLOS kinderopvang.

BLOS kinderopvang