Inschrijven nieuwe leerling

Image
Image

Inschrijven nieuwe leerling

Onze schooldeur staat voor iedereen open. We nodigen ouders dan ook graag uit om de school te bekijken, kennis te maken en vragen te stellen. U kan hiervoor altijd een afspraak maken met onze directeur. Wij nemen echt de tijd om één op één met ouders persoonlijk kennis te maken.

Meld uw kind gemakkelijk aan via ons digitale aanmeldformulier. Wij hebben een aanmeldformulier voor regulier onderwijs en ons Nova onderwijs. Na ontvangst van de aanmelding wordt een ontvangstbevestiging gestuurd. Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor ons Nova onderwijs, en voor regulier groep 4 en 5.

Image

Start aanmelden!

Image

Is uw kind 3 jaar? Dan mag u nu hem of haar aanmelden op onze school. Begint uw kind straks voor het eerst op de basisschool dan ontvangt u uiterlijk één maand voor de vierde verjaardag een uitnodiging om met de leerkracht enkele wenmomenten af te spreken.

Image

Rondleiding aanvragen

Image

Wilt u graag een rondleiding, meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met onze directeur om een afspraak te maken. Zij vertelt u graag meer en laat met plezier de school aan u zien.