Schooltijden

Image
Samen aan het werk op de laptop

Wanneer is onze school geopend?

Elke schooldag gaan de deuren om 08.20u open en om 8.30u starten we met de lessen. Op die manier hebben de kinderen 10 minuten inlooptijd. De leerkracht loopt na schooltijd altijd met de kinderen naar buiten. Voor ouders is er gelegenheid om een kort praatje met de leerkracht te maken of een vraag te stellen. Voor langere gesprekken maken we graag een afspraak.

De schooltijden zijn voor alle klassen en afdelingen gelijk:

– Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 – 15.00 uur.

– Woensdag van 08.30 – 12.00 uur

Twee jongens aan het spelen

Samen eten verbindt

Image

Tijdens de middagpauze blijven (in principe) alle leerlingen op school om samen te lunchen. Ieder kind neemt zijn eigen lunch mee. Omdat de middagpauze deel uitmaakt van de onderwijstijd zijn wij ook verantwoordelijk voor het toezicht. De lunch vindt plaats in het klaslokaal.

Image

Lekker een halfuur buitenspelen

Image

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen ook een halfuur de tijd hebben om buiten (of bij slecht weer binnen) te spelen. Daarom is er tijdens de middagpauze een halfuur (buiten)speeltijd. Het buitenspelen wordt toegezien door professionele overblijfkrachten en vrijwilligers. Hiervoor zijn extra kosten verbonden voor de ouders/ verzorgers. Overblijfkrachten volgen jaarlijks een (herhalingscursus) EHBO.